Je kunt je op veel manieren voorbereiden voor de examens voor het benodigde Theorie Certificaat. Je kunt een theorieboek en CD-Rom kopen en zelfstandig aan de slag gaan. De ervaring leert echter dat kandidaten die hiervoor kiezen vaak twee of meerdere keren examen moeten doen om het Theorie Certificaat te halen. Deze leermethode blijkt niet optimaal te zijn, en is dus sterk af te raden.

Ook kun je de theorie-lessen volgen en thuis met een theorie-boek en CD-Rom leren en oefenen. Door het volgen van de lessen krijg je veel extra achtergrond-informatie, waardoor je de lesstof beter begrijpt. Hierdoor vergroot je de kans om de eerste keer te slagen voor het theorie-examen.

De theorie-lessen geven wij -in overleg met de leerlingen- eens in de twee of drie weken op maandagavond in 't Kruud'nhuus. In de vakantieperiodes zijn er geen theorie-lessen.

Meer weten wat voor jou het beste is?

Kortom keuze te over, wil je weten wat voor jouw de beste keuze is neem dan even contact op met ons. Hiervoor kun je het contact-formulier invullen of ons even bellen op 0548-611606.