Het steeds drukker wordende verkeer op de weg vraagt meer en meer vaardigheden van auto-bestuurders. Een goede reden dus om de beste rij-opleiding te kiezen.

Rijschool Zwakenberg weet als geen ander wat er van jou als toekomstig automobilist wordt verwacht.

Tijdens de auto-rijlessen leer je stap-voor-stap op een juiste en veilige manier de auto te beheersen. Gaandeweg leer je hoe je correct reageert op diverse verkeers-situaties. Naarmate jouw opleiding vordert leer je steeds beter te anticiperen op het gedrag van andere verkeersdeelnemers. Hierdoor ben je steeds beter in staat om mogelijk gevaarlijke situaties vroegtijdig te zien aankomen èn te voorkomen.

Aan het einde van iedere auto-rijles evalueren we jouw prestaties. Vanzelfsprekend worden de verbeterpunten besproken tijdens deze evaluatie. Daarnaast besteden wij ook ruim aandacht aan de positieve handelingen en gedragingen - omdat wij ervan overtuigd zijn dat met positief coachen de beste leerresultaten worden bereikt.

Wanneer je op ongeveer 75% van de opleiding bent, kun je ervoor kiezen om de Tussentijds Toets te doen. Om de Tussentijdse Toets te mogen doen dien je te beschikken over een geldig Theorie Certificaat. De rij-opleiding wordt afgesloten met het rij-examen.

De Tussentijdse Toets en het Examen worden afgenomen in dezelfde auto waarin je ook de lessen volgt. Deze auto is absoluut rookvrij, en voorzien van de meest moderne veiligheidsvoorzieningen (zoals bijvoorbeeld ABS, climate-control, en airbags -zowel van voren als van opzij). Vanzelfsprekend gebruiken wij zomer- en winterbanden.

Milieuvriendelijk dankzij Milieulabel A

Vanzelfsprekend dragen wij ons steentje bij aan de bescherming van het milieu: onze lesauto is voorzien van Milieulabel A.
Meer weten over auto-rijlessen?

Voor meer informatie kun je ons bereiken op telefoonnummer 0548-611606. Ook kun je het contact-formulier invullen, wij zullen dan contact met je opnemen.